Címünk: Budapest, 1039 Madzsar József u.2 Hétköznap 10-17 óráig. Tel: 06/20-561-22-58 Email: info@perfektpc.hu | Térkép
Termék kategóriák

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x
Akciós termékek
Népszerű termékek
Új termékek

Átvételi lehetőségek

A webáruházunkban megrendelt termékhez személyes átvétellel illetve futár útján történő szállítással juthat hozzá.

  1. Személyes átvétel: Budapesten a III.kerületben a Madzsar József u.2. sz. alatt található üzletünkben személyesen is átveheti a megrendelt terméket hétköznap 10-17 óráig.
  2. Futár utánvéttel: Amennyiben nem tudja átvenni személyesen a megrendelt terméket és előre sem tudja utalni az összeget, akkor sincs probléma, válassza ezt a házhoz szállítási módot. Futárunk házhoz viszi a megrendelt terméket és Önnek csak az átvételkor kell fizetnie.
  3. Futár előreutalással:  A megrendelés leadásakor a megrendelőlapon található bankszámlaszámra kell átutalni a termék árát és a futár költséget.
Házhoz szállítási díjaink futárszolgálattal:
  • Utánvéttel: 2.240 Ft (Bruttó) Az ország egész területére vonatkozik. 
  • Előreutalással: 1.690 Ft. (Bruttó)
  • 8 kg-nál nehezebb termék rendelése esetén, kérjük egyeztessen munkatársunkkal a szállítási díjakról.

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 0620/5612258 vagy a 061/243-01-42  (Kizárólag nyitvatartási időben él a telefonszám)

Amennyiben munkatársunkat telefonon első próbálkozásra nem tudja elérni, próbálkozzon néhány perc múlva. (Valószínűleg munkatársunk túlterhelt)
Amennyiben olyan terméket keres ami jelenleg nincs raktáron, munkatársunkkal vegye fel a kapcsolatot.

A fenti díjak minden költséget tartalmaznak (szállítási költség, utánvételi díj, csomagolás). Ezen túl kétszeri ingyenes kézbesítési kísérletre vonatkoznak!

Az át nem vett küldemény költségeit azonban a megrendelőre hárítjuk.

Garancia

Üzletünkben értékesített új termékekre a vásárlástól számított minimum 1 év garancia a lehető legkevesebb de nem szokatlan a 3 illetve 5 év garancia idővel rendelkező termékek, sőt egyre több termék élettartam garanciával rendelkezik.

Amennyiben a termék mellett nincs egyértelműen feltüntetve a garanciális idő,  az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről is kérheti ennek időtartamára vonatkozó megerősítést.

Online vásárlás esetén 14 napos csere ill. visszavételi lehetőséget biztosítunk.

Feltételek:

  • Minden a fentiekkel kapcsolatos költséget a vevő vállal (szállítási díjak, adminisztrációs költségek, stb....).
  • A termék csak az eredeti csomagolásban, az összes tartozékkal és az eredeti garanciális okmányokkal együtt  fogadunk el.
  • Sérült vagy erősen használt állapotú készülék esetén az eladó kártérítést állapíthat meg vagy megtagadhatja a visszavételt.
  • Vételárat a visszaszolgáltatást követően 30 napon belül térítünk vissza

Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről.

Garanciális átvevőhely: Budapest, 1039 Madzsar József u.2. Tel: 0620/5612258 (Csak hétköznap 10-17 óráig)

Személyes adatok védelme

A Perfekt Computer az Ön által rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja harmadik személynek, kivéve abban az esetben amennyiben az a Perfekt Computer alvállalkozója  (Pl: Futárszolgálat)

Vásárlástól való elállás

Online vásárlás esetén Ön 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A 14 napos elállás joga az áru kézhezvételétől lép életbe. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.A vásárlástól való elállási szándékát telefonon, e-mail-ben és postai úton is megteheti. A termék vételárát 30 napon belül vagyunk kötelesek visszafizetni. Az áru visszaszállítása és az ezzel járó költségek a Vevőt terhelik.
A fent leírtakat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozza.

A vásárlástól való elállás csak magánszemélyekre vonatkozik, jogi személyre nem. 

Regisztráció törlése

Amennyiben törölni szeretné regisztrációját az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje el felhasználó nevét és jelszavát. A tárgy mezőben "regisztráció törlése"legyen feltüntetve. Hírlevélről történő leiratkozásra minden kiküldött levél alján van lehetőség, vagy a fent említett módon. (hírlevél esetén név, e-mail cím elegendő)

A webáruház üzemeltetője

Perfekt Team Magyarország Kft.

Adószám:13501020-2-13.

EU adószám: HU13501020

Cégjegyzékszám: Cg.13-09-149104/2.


Bankszámlaszámunk: OTP Bank: 11703037-21451597

Üzletünk címe: Budapest, 1039 Madzsar József u.2. (Békásmegyeren az IMO mosó melletti üzletsoron a második üzlet.)

Nyitva tartás: Hétfőtől - péntekig: 10-17 óráig.

Szombat - vasárnap: Zárva

Június 1-től  - Szeptember 1-ig üzletünk

szerdánként zárva tart!

Telefonszámunk: 0620 / 561 22 58 vagy 243-01-42 ( Csak nyitva tartási időben él a telefonszám utána nem tudjuk felvenni a telefont)

E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

skype: perfektcomputer

viber: 0620 561 22 58

Tárhely szolgáltatónk: Tárhely.eu Szolgáltató Kft.

Bevásárló kosár
 x 

A kosár üres

Top 10